Ponedeljek – SobotaPo naročilu
040 507 913
LokacijaMivka 12, Ljubljana

O nas

Za barvanje, umivanje in nego las v našem frizerskem salonu uporabljamo ekološke izdelke Radico. Ob pravem času smo bili na pravem mestu, da nam je bila s strani direktorja indijskega podjetja Radico, g. Sanjeeva Bhatta, za Slovenijo (in kasneje za Hrvaško) zaupana vloga uvoznika. Tedaj se je pisalo leto 2015, sedem let zatem pa smo odprli frizerski salon.

K odprtju frizerskega salona so nas že pred leti začele spodbujati stranke, ki obiskujejo našo trgovino v Ljubljani. O tem smo razmišljali, a idejo opustili z mišljenjem, naj se z barvanjem z naravnimi barvami ukvarjajo obstoječi frizerski saloni, mi pa jim lahko pomagamo z izobraževanjem.

Želja po lastnem frizerskem salonu je vzplamtela, ko smo se po spletu okoliščin prvič znašli pod škarjami frizerja Boštjana. Pogled v ogledalo po opravljeni storitvi nas je prepričal, da imamo opravka z osebo z veliko kilometrine v svojem poklicu. Boštjan Ülen je samosvoj in zaradi tega zanimiv. Misel na to, da se lahko iz novega poznanstva rodi dober nov začetek – skupno sodelovanje – nam je postajala čedalje bolj všeč. V letu 2022 smo vnovič začeli z vrtanjem v že zglajene stene in strop prostora, ki je bil sicer ravno na sveže prenovljen in namenjen drugi dejavnosti, in tako je počasi začel nastajati frizerski salon Radico.

Vsi, ki se trudimo za prepoznavnost blagovne znamke Radico širom po svetu, verjamemo, da je samo ekološko zares naravno. Mati Narava nas polepša, ne da bi si pri tem škodovali, če le nismo neučakani in to dopustimo. Enako misleči so (ali pa še bodo) stranke našega salona. Dejstvo, da se vse, kar nanesemo na lasišče, kjer je koža najtanjša, v manj kot minuti absorbira v naš krvni obtok, je dovolj zgovorno, da je za barvanje ter nego las in lasišča bolje izbrati izdelke, ki so popolnoma varni za zdravje.

Brez kemije
las zasije

Včasih takoj, pri zelo uničenih laseh pa takrat, ko poškodovani del las odstrižemo.

Pozornost želite?
Pri nas jo dobite!

Če želite frizerja, ki se vam posveti, boste z obiskom pri nas na pravem mestu.

Prijazni do vas,
predvsem pa do las

Vemo, kako ravnati z ljudmi in z lasmi. Ker so lasje na ljudeh, je to še toliko enostavneje! 🙂

Profesionalen frizer,
nikakor blefer

To postane hitro jasno. Tudi če imaš ves čas dogajanja v salonu oči zaprte, ker tako zelo uživaš.

Frizer, ki ni mu para,
včasih tudi čara

Tako slišimo od strank. Da lasje kar so, čeprav jih prej ni bilo. Pa se vmes zgodi samo barvanje in sušenje s krtačo …

Med umivanjem las
ustavite čas!

Prijetno je. Ko bi se le takrat minute spremenile v ure!

Kdor pride prvič,
ne pride zadnjič

Če boste ravno vi med tistimi izjemami, ki potrjujejo naše pravilo, se pa pofočkajte, da vemo.
o_nas_01
o_nas_02
o_nas_glavna_frizerski_salon_Radico
o_nas_03
o_nas_04
https://radico.net/wp-content/uploads/2023/01/Slikalistki.png

O frizerju

Boštjan Ülen, višji stilist, ima pri delu svoj slog – ta drugačnost pritegne. Ko v roke prime škarje, začutiš popolno zaupanje, čeprav ne veš za njegovih dobrih 22 let izkušenj po različnih frizerskih salonih in na odrih po Balkanu in Vzhodni Evropi, kjer je kot frizer edukator množici frizerjev predstavljal nove tehnike barvanja in striženja. Boštjan je razlog, da naš frizerski salon obstaja, saj je odločitev za odprtje salona Radico padla kmalu po odkritju tega talenta.

Zaradi dejstva, da je naše srce pri naravnih, ekoloških izdelkih in da kemične barve odločno zavračamo, je imel Boštjan, ki je vse do obdobja korone delal v frizerstvu in povsem suvereno ustvarjal v svetu sintetičnih barv za lase, kar nekaj zadržkov glede skupnega sodelovanja, češ da so njegove stranke navajene uresničevanja takšnih želja, ki se jih pri delu z naravnimi barvami ne da izpolniti; da pričakujejo perfekcijo, ki je z rastlinskimi pigmenti v določenih primerih ni mogoče doseči, vsaj ne v prvo, z enkratnim barvanjem.

Kljub pomislekom je pogumno vstopil v nov svet – svet popolnoma naravnih in ekoloških barv za lase Radico. Boštjan pravi, da barvni krog tako ali tako deluje v obeh svetovih. Pomembno je, da ga tisti, ki se z barvami igra, obvlada.

Na kratko…

Frizerski salon z dobrimi vibracijami! In z nekoliko samosvojim, a roko na srce – vrhunskim frizerjem. Izdelki, ki jih uporabljamo v salonu, so popolnoma varni za zdravje. Dobrodošli! Sprejmite najboljše!

Družbena omrežja

Škljoc v frizerskem salonu … se zgodi, če se frizer na to spomni. In če mu čas dopušča. Pa če se stranka strinja. Držimo pesti, da v salonu nastane čim več fotografij, ki jih bomo lahko delili z vami.

NA KRATKO …

Frizerski salon z dobrimi vibracijami! In z nekoliko samosvojim, a roko na srce – vrhunskim frizerjem. Izdelki, ki jih uporabljamo v salonu, so popolnoma varni za zdravje. Dobrodošli! Sprejmite najboljše!

SALON RADICO
DRUŽBENA OMREŽJA

Škljoc v frizerskem salonu … se zgodi, če se frizer na to spomni. In če mu čas dopušča. Pa če se stranka strinja. Držimo pesti, da v salonu nastane čim več fotografij, ki jih bomo lahko delili z vami.

©2023 – KUKU, Katarina Šeme, s.p. Vse pravice pridržane. Izdelava: 1A

©2023 – KUKU, Katarina Šeme, s.p. Vse pravice pridržane. Izdelava: 1A